Probleme Fiat - Service , Foto, Forum pentru masini italiene
HOME DESPRE NOI ISTORIC FORUM GALERIE IMAGINI CONTACTATI-NE
Selenia 20K Alfa

Selenia Racing

Selenia 20k

Selenia Gold

Uleiuri Selenia

Selenia GOLD

DESCRIERE

Uleiul pentru automobile este compus din doua baze sintetice si una minerala si se foloseste in motoare cu benzina, Diesel, motor cu aspiratie lenta, turbocompresat sau cu mai multe valve.
SELENIA GOLD poate fi folosit pentru automobile cu catalizator sau alimentate cu asa numitul combustibil „ecologic”.
Acesta este un ulei fabricat în scopul înlesnirii functionarii în conditii foarte severe. SELENIA GOLD în afara de alte caracteristici tipice pentru uleiuri din seria Selenia (consum redus al uleiului, curatenie mai mare a motorului, stabilitate maxima la temperaturi înalte) poseda doua alte caracteristici: consum redus de combustibil si pornire înlesnita la temperaturi joase.


CARACTERISTICA
SELENIA GOLD-Tribasic Universal Oil, este un ulei compus din doua baze sintetice si una minerala. O asemenea formula chimica garanteaza protectie maxima a motorului, pornire în conditii climatice foarte severe precum si reducere considerabila a consumului de combustibil.
SELENIA GOLD depaseste în mod considerabil cerintele de calitate impuse de catre cei mai mari producatori de motoare, de aceea poate fi utilizat în toate motoarele cu aspiratie lenta, turbocompresate si cu mai multe valve atât cu benzina cât si Diesel de orice marca si orice capacitate cilindrica.


MODUL DE FOLOSIRE
Conform indicatiilor constructorului (FIAT), se recomanda schimbul acestuia la maxim fiecare 15.000 km în motoare cu aspiratie lenta, turbocompresate si cu mai multe valve. În cazul in care alti producatori nu prevad altfel, se recomanda schimbul acestuia la maximum fiecare 20.000 km în motoare cu aspiratie lenta si la fiecare 10.000 km în motoare turbocompresate si cu mai multe valve.

PRODUSUL RECOMANDAT DE
Fiat, Lancia, Innocenti


SPECIFICARE
SAE 10W-40
ACEA A3/B3
API SL/CF
W 500.00 - 505.00 LEVEL
MB 229.1

Turbo diesel

Selenia Performer

selenia WR

Selenia Digitech

Selenia HPX
VS Max Diesel
Paraflu Up
Tutela Extreme

 

© ProblemeFiat.ro