Probleme Fiat - Service , Foto, Forum pentru masini italiene
HOME DESPRE NOI ISTORIC FORUM GALERIE IMAGINI CONTACTATI-NE
Selenia 20K Alfa

Selenia Racing

Selenia 20k

Selenia Gold

Uleiuri Selenia

Selenia 20k Alfa

DESCRIERE
Acest ulei este compus din doua parti sintetice si una minerala. Selenia 20K ALFA ROMEO este un ulei excelent pentru autovehicolele cu catalizator sau cele care folosesc combustibil "ecologic", pentru motoarele cu soc, turbocompresie si multivalve.
Selenia 20K ALFA ROMEO, detine în afara de trasaturile tipice pentru uleiurile din seria Selenia, si calitatea ca pot fi folosit si la motoarele de mare putere.

CARACTERISTICA

Selenia 20K ALFA ROMEO este un ulei de motor care se naste din combinarea experientei companiei Alfa Romeo si cea a FL Group. Este un ulei al motoarelor "agresive" care au nevoie de un surplus de ocrotire, un ulei care reuseste sa ofere o siguranta deplina în timpul performantei sportive.
Folosirea uleiului Selenia 20K ALFA ROMEO reduce consumul de combustibil si da posibilitatea mentinerii motorului în deplina curatenie, garanteaza startul la temperaturi joase, da stabilitate maxima la temperaturi înalte datorita unui component chimic care are denumireade T.U.O.
Selenia 20K ALFA ROMEO surclaseaza calitativ recomandarile standard stabilite de cei mai mari producatori de uleiuri, de aceea poate fi folosit în toate motoarele pe benzina cu soc, turbo si multivalve, fara o diferentiere de marca sau capacitate.


MODUL DE FOLOSIRE

Conform indicatiilor constructorului (Fiat, Alfa Romeo, Lancia) se recomanda schimbarea la 20.000 km la motoarele de soc si la 10.000 km la motoarele turbo sau multivalve

SPECIFICARE
SAE 10W-40
ACEA A3/96
API SL/CF
CCMC G5
UNI 20153-NOM CI
VW 500.00 - 505.00
FIAT 9.55535

 

Turbo diesel

Selenia Performer

selenia WR

Selenia Digitech

Selenia HPX
VS Max Diesel
Paraflu Up
Tutela Extreme

 

© ProblemeFiat.ro