Probleme Fiat - Service , Foto, Forum pentru masini italiene
HOME DESPRE NOI ISTORIC FORUM GALERIE IMAGINI CONTACTATI-NE
Selenia 20K Alfa

Selenia Racing

Selenia 20k

Selenia Gold

Uleiuri Selenia

TUTELA EXTREME 5


DESCRIERE
Un lichid de frane de calitate înalta pentru sistemele de frane hidraulice si deasemenea pentru sistemele de asistenta ale autovehiculelor.

CARACTERISTICA

Are un coeficient de fierbere foarte ridicat (+ 300 de grade Celsius) care elimina formarea fenomenului denumit "vapour – lock" (prezenta de basicute de vapori de apa în sistemul de frânare).
Wett Boiling Point care se produce in general la 200 grade Celsius.
O foarte scazuta temperatura a lichifierii, da posibilitatea de a folosi lichidul în temperaturile joase de pâna la - 40 grade Celsius.
Poseda particularitati excelente care împiedica formarea coroziunii, a ruginei si a procesului de oxidare, iar ca o consecventa a acesteia ,o excelenta ocrotire a elementelor metalice (dar nu numai) din care sunt construite sistemele de frânare (acest lucru se refera si la asigurarea portiunilor executate din cadmiu si zinc).
Ofera o deplina protectie materialelor din cauciuc si garniturilor respective, aceasta rezultand in eliminarea efectelor de umflare si de oboseala a furtunelor din cauciuc si din materiale plastice.
Ofera o înalta rezistenta chimica, garanteaza deasemenea propietati neschimbate la temperaturi diferite de lucru.
Lichidul Tutela Extreme 5 surclaseaza cu mult conditiile de calitate care sunt impuse de catre cei mai mari producatori europeni si de aceea poate fi folosit la toate autovehiculele, fara diferentierea de marca, de tip sau putere.

MODUL DE FOLOSIRE
Lichidul DP 1 Arexons va fi amestecat cu apa conform proportiilor care sunt înscrise pe ambalaj, în conformitate si cu temperatura exterioara.
Produsul este recomandat de catre toti producatorii de automobile si de catre compania Piaggio.

AMBALAJ

SPECIFICARE
SAE J 1703
CUNA NC 956-01
INHTSA 116
FIAT 9.55597
ISO 4925

Turbo diesel

Selenia Performer

selenia WR

Selenia Digitech

Selenia HPX
VS Max Diesel
Paraflu Up
Tutela Extreme

 

© ProblemeFiat.ro