Probleme Fiat - Service , Foto, Forum pentru masini italiene
HOME DESPRE NOI ISTORIC FORUM GALERIE IMAGINI CONTACTATI-NE
Selenia 20K Alfa

Selenia Racing

Selenia 20k

Selenia Gold

Selenia HPX
Paraflu Up

Uleiuri Selenia

VS MAX DIESEL


DESCRIERE
Este un ulei universal mineral pentru motoare diesel, sigur si de inalta calitate.
Este destinat motoarelor diesel tip soc a diferitelor marci de automobile.


CARACTERISTICA
VS MAX Diesel este realizat dintr-o formula evoluata a uleiului VS Diesel care a fost primul ulei destinat pentru motoarele care foloseau motorina.
Formula folosita de catre expertii FL Group este un pas inainte în directia acoperirii cerintelor care reies din folosirea motoarelor cu soc de tip diesel. VS MAX Diesel datorita calitatilor sale de dispersie, ocroteste motorul impotriva proceselor daunatoare ale arderii motorinei si il ocroteste de sedimente, de impuritati si de substante asa cum este carbunele sau alte reziduri din ardere în punctele principale ale motorului: pistoane, conducte. Depunerea unor asemenea substante poate sa produca o deviatie a lucrului motorului si deasemenea o marire a consumului de carburant.
In afara de aceasta calitatile uleiului VS Max Diesel permit intretinerea unui nivel bun de viscozitate in toata perioada de functionare, iar rezultatul este posibilitatea de aprindere a motorului in timpul temperaturilor minime.
VS Max Diesel intrece in mare masura cerintele celor mai mari producatori europeni de automobile, de aceea poate fi folosit in motoarele de tip soc cu carburant de motorina a diferitelor marci.

MODUL DE FOLOSIRE
PRODUSUL RECOMANDAT DE
Fiat, Iveco

AMBALAJ

SPECIFICARE
SAE 15W-40
CCMC PD2
API CD/SF
MIL-L-2104 D LEV.
UNI 20153
FIAT 9.55535

 

Turbo diesel

Selenia Performer

selenia WR

Selenia Digitech

VS Max Diesel
Tutela Extreme

 

© ProblemeFiat.ro